tegelenlogo

30e Tegelen jaar

d.d. 2 februari 2018

25e Clubavond-1.

Tijdens de clubavond op 2 februari waren er twee sprekers waaronder Ben Schoemaker en Henk Croonen. Henk Croonen sprak over de bekende T.M.I. uitlaten. Ben Schoenmaker ging terug naar zijn jeugd, hoe hij destijds Puch reed. Deze 25e en tevens einde clubavond werd door ongeveer 50 mensen bezocht.

25e Clubavond-2.

Ook Frank Poeth en Hans Katzenmaier spraken over de club, waaronder de kascontrole die zoals altijd dik in orde was. Een nieuw bestuur werd gekozen en hierdoor konden we het 30e Puch jaar feestelijk afsluiten.

25e Clubavond-3.

Hein, Arno en Jos hadden de zaal zoals altijd tot in de puntjes versierd. Dat gold ook voor de vele prijzen die door Hein bij elkaar waren gesprokkeld en die zeer sfeervol door Koby en Jos aan de man werden gebracht. Helaas was het voor het laatst dat Arno, Hanneke, Jos, en Koby maar vooral Hein deze Tegelenavond organiseerden.

d.d. 8 april 2018

Platenbeurs Tegelen.

Tijdens de platenbeurzen van 8 April en 28 Oktober bij Zaal de Witte stonden de bezoekers weer vooraf buiten te wachten. De beurs werd goed bezocht en was een mooie Puch/Tomos promotie voor Limburg. Natuurlijk weer een Puch op het podium met veel reclame materiaal van Hein. Ook Radio Extra Gold verzorgde live uitzendingen.

d.d. 15 april 2018

Fruhlingsfest Duitsland-1.

Op 15 April bezochten we het Fruhlingsfest net over de grens. Deze dag was georganiseerd door de Mercedes Benz club, die ook met heel wat prachtige autos aanwezig was. Daarnaast enkele Duitse bromfiets clubs en was er een heuse Kermis opgebouwd.

Fruhlingsfest Duitsland-2.

Met het resultaat dat Hanneke en Hans, net als de andere bezoekers al vroeg aan het Fruhshoppen waren (Dit is duits voor s'morgens vroeg al een biertje drinken).

d.d. 27 mei 2018

Voorjaarsrit.

De voorjaarsrit bracht ons naar Well, en zoals jullie vast wel weten rijden we de grote rit van September zeker 5 keer voordat deze goed is bevonden. Met 12 mensen vertrokken we voor de een na laatste keer van uit het Zaaierplein. Tijdens de terugweg werden we overvallen door een hevig onweer.

Heem-tentoonstelling.

Later die dag bezochten we de Heem-tentoonstelling die ook gedeeltelijk over de 60-er jaren ging. Maar het hoofdgedeelte van deze tentoonstelling was het 40 jarig bestaan van de Heem. Die destijds door de vader van Hein was opgericht.

d.d. 3 juni 2018

Toertocht Born.

Op 3 Juni organiseerde Giel en Connie hun eerste zeer geslaagde toertocht in Born. Heel wat Puch- en Tomosrijders uit het zuiden waren van de partij. De tocht uitgezet, door Albert en Giel, bleek vooral langs de Oude Maas en de Maas naar o.a. Maasbracht te lopen.

d.d. 8 september 2018

BBQ bij Jeu Schillings.

Ook veel rijders uit Den Haag bezochten op 8 september de bijeenkomst bij Jeu Schillings. Het bestuur had, omdat de club 30 jaar bestond, voor alle aanwezigen een geweldige BBQ georganiseerd. Met dank aan Hans Katzenmaier voor de kookkunsten.

d.d. 9 september 2018

30e tegelenmeeting-1.

Tijdens de 30e tocht was de eerst stop bij t' Centrum in Wellerlooi en de tweede stop was in museum de Locht in Melderslo, waar we ter gelegenheid van het 30- jarig bestaan gratis binnen mochten.

30e tegelenmeeting-2.

In totaal 74 rijders uit heel Nederland deden mee, en het was onder de Kerktoren goed vertoeven op het terras. Ook deze keer (voor de 8x maal) reden er weer Oostenrijkers mee.

30e tegelenmeeting-3.

Helaas was de 30e keer ook de laatste keer dat de Tegelenrit door Hein zou worden uitgezet.

30e tegelenmeeting-4.

Door een schokkende revolutie omdat enige clubleden onverwacht een doorstart met de Tegelse Puch en Tomos club wilden maken, en Hein toch wilde vasthouden aan zijn eerdere idee om nu gewoon als een vriendengroep verder te gaan, moest er nu om verwarring te voorkomen, wel een andere naam gezocht worden.

En dat is Puch Tomos Vrienden Steyl geworden.

Dus vanaf nu gaat deze nieuwe groep van Hein dan ook gewoon op deze site verder. Hopelijk zien we ons in Steyl bij een treffen.

Hein Poeth.

Meer info over de 30e Tegelen toertocht op de foto pagina: www.hans-sandmann.nl

Hein Poeth 2 januari 2019


Foto's: Hein Poeth. (Zet je cursor op de foto's voor extra informatie) NB. werkt na XP niet meer!

allyouneedlogo puchtomoslogo tegelenlogo

terug