tegelenlogo

4e Tegelen Toertocht

d.d. 13 september 1992

Puch en Tomos in etalage.

Tijdens de carnaval, stonden er twee VS-50D, een VS-50 L en een Tomos 4L in de etalage van Opticien Andre Janssen in Tegelen. Wij hebben het geweten. Iedereen, maar dan ook iedereen gaf een reactie bij het voorbij gaan. Velen herkenden de Puch's nog van vroeger. Enkele vroegen of de Puch's te koop waren. Natuurlijk niet. De Tegelse club kreeg destijds veel complimenten over de originele staat van de Puch's. Een nadeel was wel dat door het succes, de bromfietsen wat langer bleven staan, en wij dus ruim 5 weken niet op onze Puch' s konden rijden.

foto1

Onze 4e Toerocht ging ook nu weer naar Roermond, maar nu via een andere route aan de linkerkant van de Maas. In Steyl namen we het veerpont naar Baarlo. Dit is met de huidige bezetting helaas niet meer mogelijk. Via Helden, Roggel, Haelen en Horn kwamen wij in Roermond aan. Hier stopten wij op het Marktplein van Roermond. Het bleek monumentendag, dus het was druk en gezellig. Nu waren wij reeds met 50 rijders. Enkele rijders reden reeds voor de 4e maal de Tegelenrit en kwamen vooral voor de sfeer, de vlaai en het vlaggetje. We hadden weer een volgauto van Dhr H Smeets stand-by staan in Reuver. Tijdens de route is niets stuk gelopen. Het eindpunt was bij café Sintermerte in Tegelen.

Hein kwam in contact met de Puch club uit Gratkorn Oostenrijk. Deze contacten lopen nog steeds en wij hebben hierdoor zeer positieve berichten van elkaar mogen ontvangen.

allyouneedlogo puchtomoslogo tegelenlogo

terug