Op bezoek bij Loods 41.

Een goede zaak voor de echte Puch en Tomos liefhebber!


Een kijkje bij het brom/fiets reparatie bedrijf van Cees en zijn mannen.

Toen ik op Zondag 12 maart aankwam bij het adres in Krimpen a/d IJssel, waar de Algemene Ledenvergadering van de PTCN zou plaatsvinden, bleek dat Loods 41 daar om pal de hoek zat. Omdat ik toch wat aan de vroege kant was, ben ik daar maar eens even naar toe gelopen. En ik trof het, want de Loods bleek open te zijn, en dus had ik meteen mooi de gelegenheid om daar eens een kijkje te nemen.

Ik werd hartelijk welkom geheten door Cees, en ook door een aantal andere bekenden, die ook voor de ALV vergadering kwamen. Ik was er nog nooit eerder geweest, en ik was verrast om zo'n mooie zaak te vinden. Je hebt er altijd wel een voorstelling van, maar dit had ik echt niet verwacht. Beneden een goed verzorgde werkplaats en showroom, en boven een kleine kantine, en het goed gevulde onderdelenmagazijn.

Cees was momenteel bezig met een speciaal Puchproject, wat 15 mei afgerond zou moeten zijn. Hij zou me zo af en toe foto's hiervan toesturen, zodat ik ze op mijn site kon zetten, waardoor het project goed te volgen zal zijn. Ik kreeg ook speciale toestemming om foto's van dit Puchproject te maken (zie o.a. de foto's 15 en 30). Ook de rest van de zaak mocht ik fotograferen, zodat ook anderen, die er nog nooit geweest zijn, kunnen zien hoe het e.e.a. eruit ziet bij Loods 41.

Loods 41 kun je vinden in Krimpen a/d IJssel, van Utrechtweg 112 tel. 0180-551951 loods.41@hotmail.com
fotoknop

home